Άρτια επιστημονική κατάρτιση & αγάπη για το παιδί

Η Dr. med. Χριστιάνα Τσιώλη σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2003). Μετά την εκπλήρωση της υποχρεωτικής υπηρεσίας υπαίθρου στο Κ.Υ. Αγ. Αθανασίου Κερκύρας, ολοκλήρωσε την πενταετή ειδίκευσή της στην παιδική και εφηβική ιατρική, στο νοσοκομείο Kinderkrankenhaus auf der Bult του Αννοβέρου Γερμανίας. Πιστοποιήθηκε ως Παιδίατρος – Ιατρός Εφηβικής Ιατρικής στο κρατίδιο Niedersachsen.

Εμπειρία σε όλο το φάσμα της σύγχρονης Παιδιατρικής

Μετά την επιτυχή διεκπεραίωση των εξετάσεων ειδικότητας, συνέχισε να εργάζεται ως επιμελήτρια στο Διαβητολογικό Κέντρο του νοσοκομείου και, ταυτόχρονα, να εξειδικεύεται στο Σακχαρώδη Διαβήτη, υπό τη διεύθυνση του Prof. Dr. med. T. Danne και της Prof. Dr. med. O. Kordonouri, αποκτώντας τον τίτλο της Παιδοδιαβητολόγου. Παράλληλα, πιστοποιήθηκε από τη Γερμανική Διαβητολογική Εταιρεία.

Η Χριστιάνα Τσιώλη είναι διδάκτωρ της ιατρικής σχολής του Αννοβέρου MHH. H διδακτορική της διατριβή, με θέμα την Ινσουλινοθεραπεία με βοήθεια αντλίας ινσουλίνης και χρήση συστήματος υποδόριας καταγραφής γλυκόζης στην καθημερινότητα ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, υπό την επίβλεψη του Prof. Dr. med. T. Danne, εκπονήθηκε στο Διαβητολογικό Κέντρο του νοσοκομείου.

Από το 2016 εργάζεται στη Θεσσαλονίκη ως παιδίατρος, στο ιδιωτικό της ιατρείο, ενώ διατηρεί συνεργασία με το ιδιωτικό πολυϊατρείο Αρεταίος http://aretaios.gr όπου παρακολουθεί παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη.

Η Dr. med. Χριστιάνα Τσιώλη είναι μέλος ευρωπαϊκών, γερμανικών και ελληνικών εταιρειών, με επιστημονικές ανακοινώσεις και ομιλίες σε συνέδρια. Συγκεκριμένα, είναι μέλος -μεταξύ άλλων: της Διεθνούς Εταιρείας για τον Παιδικό Διαβήτη (ISPAD), της Γερμανικής Διαβητολογικής Εταιρείας (DDG), της Γερμανικής Εταιρείας Παιδιατρικής και Εφηβικής ιατρικής (DGKJ), της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης και Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη (ΕΛΜΕΔ), της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας, της Παιδιατρικής Εταιρείας βορείου Ελλάδας.

Επικοινωνήστε με την παιδίατρο-παιδοδιαβητολόγο Dr. med. Χριστιάνα Τσιώλη,
για εξατομικευμένη φροντίδα της υγείας των παιδιών!

Επικοινωνία →